Rackemarie

Alla inlägg under mars 2010

Av rackemarie - 11 mars 2010 19:57

Mer jobb än vanligt och sol i massor. Är ju jättehärligt med solen men jag blir såå trööött. Drömmer om gröna gräsmattor... vi har snö i mängder kvar, minst en halvmeter så det dröjer innan man får se det gröna. Och hur ska det gå för Goldies lilla fölunge. Ska den plumsa omkring i drivorna stackars kraken. Nä, skärp dig nu vintern! Nu har du haft ditt lilla roliga alltför länge så ta nu och försvinn. Vi vill ha VÅR!!! (Och tydligen sk avi få mer snö i morgon  Inte kul! Kan man få gå i ide?

Av rackemarie - 6 mars 2010 20:43

  Det här är nog tävlingsbild från Ljuslingsbacken förra våren, men var är våren i år? Läste i tidningen att de kallar det här den femte årstiden. Utmärkande för den är svinkalla nätter (-20 grader!!!) och dagar när solen värmer, men minus är det fortfarande. Johanna och jag tog ändå en promenad ute för att få lite sol på våra näsor. Vi började med att gå i trädgården, OVANPÅ snön, en meter upp. Märklig känsla! Sedan gick vi ner i skogen lite, men det är inte samma sak utan underbara Zilla hund. En ny promenadkompis önskar vi allt.


Racke och Johanna har passat på att rida lite skogsturer nu när solen skiner och jag tror att båda tycker det är lika skönt. I varje fall ser de oförskämt nöjda ut när de kommer skrittande längs vägen hemåt, men det är för mycket snö för att det ska gå att rida i skogen utan det blir bara på grusvägarna och det finns bara en backe att galoppera i. Och den är ALLDELES för kort tycker Racke. Hoppas vi kan få låna galoppbanan nästa helg om den är i ordning  


Idag var det ett helt barnkalas ute i skogen och de kom åkande och tjutande nerför en backe precis framför Racke och Johanna. Det här blev tom för mycket för Racke och det blev lite dans på två ben. Inte ofta det händer,men blir man rädd och överraskad så blir man. Stackarna, men det gick bra som tur var.


Johanna försöker få mig att rida lite på Racke nu när jag inte har Gold, men ännu så länge har jag inte gjort det. Han känns så fasligt liten, ranglig och bräcklig så jag vet inte, men nog är det tråkigt att inte rida...


Inatt kommer Jejja hem från Göteborg  

Av rackemarie - 1 mars 2010 20:57

Helt uttröttad efter att ha kört Linköping tur och retur idag i efterdyningarna av stormen Cynthia eller vad damen hette. Gräslig var hon dock. Jag och Johanna satt inklämda mellan otaliga stillastående lastbilar i nästan en timme på vägen upp. Tog fyra timmar innan vi var framme. Ett samtal, lunch och hemåt, bara 2,5 tim på det hållet. Hemma, skotta, hämta Jejja vid tåget, kaffe och sedan stallet. Johanna red Racke. Dom har blivit så DUKTIGA!. Avborstning av fällande Gold. Hemåt. Facebook, Blogg och kolla lite på andra favvobloggar. Orkade inte skriva kommentarer fast jag ville. Ska släpa mig upp till fåtöljen och kolla CSI och dricka te. God natt!  

Presentation

DiNozzo

   Född 2005, Westfalher.

e. De Kooning ee. Donnerhall

ue. Florestan I

Importerad till Sverige som fyraåring.

Utbildad LB/LA. Tävlad LB.

Moller af Idskov

 Född 2000, Dansk ridponny.

e. Mango AA, ee Mago xx

Mankhöjd ca 153 cm.

Utbildad och tävlad LA dressyr,

90 cm hoppning.

Hrachmaninov ox

 Född 1991, Arabiskt fullblod.

e. Garanti, ee Probat

ue Haracz

Utbildad och tävlad MVSC.

Placeringar upp till LA:1.

Numera pensionär och bor hos vänner.

Gold (52)

 1995-2012

e. Guinness ee. Dolomit

ue. Herkules

Utbildad MVSB.

Fick fyra fina föl.

Underbar vän  

 

 

Dancer

 

Född 2007. SWB

e. Don Primero ee. Donnerhall

ue. Guinness

Gångartsdiplom på treårstest.

Såld till Yvonne 2012.

Utbildad och tävlad upp till LA:4 med placering så här långt.

 

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2010 >>>

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Fråga mig

3 besvarade frågor

Maries gästbok

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards